Hotel Cyprus boeken

Wil je een goed en comfortabel hotel boeken op Cyprus, dan heb je keus genoeg. Het eiland staat namelijk bekend om de vele hotels van goede kwaliteit. Er zijn in dat opzicht dan ook redelijk veel drie- vier- en vijfsterrenhotels.

Cyprus heeft naast grote, moderne hotels van bekende hotelketens, ook kleine traditionele accommodaties in oude panden. Hier beleef je de sfeer van vroegere tijden!

Jongeren

Agia Napa is een toeristisch plaatsje op Cyprus dat vooral in het hoogseizoen druk wordt bezocht door feestvierende jongeren. Naast vele bars, cafés en disco’s zijn hier leuke winkels en goede restaurants te vinden. Bovendien ligt één van de mooiste stranden op een steenworpafstand. Vanwege deze populariteit is het hotelaanbod hier dan ook erg groot.

Hotel Cyprus: voor het hele gezin

Ook als je met het hele gezin een hotel op Cyprus wilt boeken, zijn er diverse mogelijkheden. Het eiland heeft vele kindvriendelijke familiehotels met allerlei voorzieningen zoals zwembaden, speeltuinen en entertainment in de vorm van spelletjes, sportwedstrijden, shows en voorstellingen voor jong en oud.

Enkele populaire hotels op Cyprus zijn het Hilton in het centrum van Nicosia (vooral bij zakenmensen) en het Paphos Amathus Beach Hotel. Dit grote klassieke vijfsterrenhotel heeft een ideale ligging: aan zee en vlakbij het centrum van Paphos.