Lastminute Cyprus

Boek je een lastminute naar Cyprus dan kun je genieten van een heerlijke zonvakantie op een eiland dat bruist van de activiteiten. Vanwege de zon, zee, het strand en de interessante bezienswaardigheden is het Cyprus een vakantiebestemming voor jong en oud.

Cyprus heeft een afwisselend landschap met bergen, watervallen, bossen en stranden. Een mooie eilandtour met de fiets of auto is dan ook echt de moeite waard. Het eiland is bovendien erg geschikt voor buitensporten zoals zwemmen, duiken, vissen en zeilen. In de winter kun je op sommige plaatsen, zoals in het Trodosgebergte, prima skiën.

Lastminute Cyprus: interessante cultuur

Ook voor iedereen die naar cultuur en geschiedenis op zoek is, is een lastminute naar Cyprus een aanrader. Het eiland heeft een interessant cultuuraanbod met kerken, kastelen, moskeeën en andere historische bouwwerken. Ook in de musea vind je veel terug over de interessante culturen van Cyprus, dat is verdeeld in een Turks en Cyprisch gedeelte.

Een leuke attractie voor gezinnen met kinderen is het waterpretpark Waterworld, dat vlakbij het toeristische plaatsje Agia Napa ligt. Het park is één van de grootste waterparken in Europa en heeft dan ook vele spectaculaire attracties zoals enorme waterglijbanen.

Altijd een goede keuze

Vanwege de aangename temperaturen kun je het hele jaar door een lastminute naar Cyprus boeken. Zowel in het hoogseizoen (gemiddeld 35˚C) als in het laagseizoen (gemiddeld 16˚C) zijn er genoeg activiteiten voor alle leeftijden.